Sinterklaas

Sinterklaas · 01. december 2020
Zo onverwachts, en toch gekomen! Helaas niet zoals voorgaande jaren gezamenlijk, maar gelukkig heeft de Sint ons mooie dorp toch weer gevonden. via onderstaande link kunt u alles nog eens in alle rust terug kijken.
Sinterklaas · 01. november 2020
Helaas heeft de sinterklaascommissie moeten besluiten om de Sinter Disco in het dorpshuis te moeten annuleren. De aangescherpte maatregelen vanwege het Corona-virus door de RIVM en de aanvullende noodverordeningen van Gemeente Noardeast-Fryslân hebben er tevens voor gezorgd dat er ook geen rondrit georganiseerd mag worden.
Sinterklaas · 17. november 2018
Sinterklaas met zijn zwarte pieten hebben weer een warm onthaal gekregen in Marrum! Samen met de Sint hebben we genoten van het heerlijke weer en een mooie wandeling door het dorp gemaakt. Waarna we aankwamen in dorpshuis "de Nije Tille".

Sinterklaas · 17. november 2018
Vanmiddag komt Sinterklaas weer aan in Marrum! Wij willen iedereen verzoeken om naar de oud melkfabriek te komen om Sinterklaas welkom te heten. Er wordt NIET gestopt op de hoek bij het cafetaria, kom dus bij de oud melkfabriek! De volgende route wordt gelopen: Oud melkfabriek Lage herenweg Pantsjewier Ringweg Oudhuisterwegje Julianastraat Dorpshuis **Zie onderstaande afbeelding voor de route**

Sinterklaas · 25. november 2017
Vandaag is de Sint samen met zijn pieten officieel aangekomen in Marrum. Samen met alle kinderen van Marrum hebben we er een groot feest van gemaakt! De foto's hiervan staan inmiddels online en zijn te vinden onder het kopje Galerij > 2017

Sinterklaas · 18. november 2017
De route van de optocht met Sinterklaas is bekend. Hier rechts kunt u de plattegrond bekijken. Tevens staat er een volledige omschrijving onder het kopje "Intocht Sinterklaas".

Sinterklaas · 07. november 2017
Over iets minder dan 2 weken komt Sinterklaas weer aan in Marrum. Voor die tijd kunnen de kinderen nog mee doen aan de "Kleurplaat wedstrijd van Sinterklaas"! Deze is te vinden in het sport- en infoblad of te downloaden bij de activiteit "Intocht Sinterklaas". Tevens willen we de ouders van Marrum oproepen om een leuk/grappig moment van uw kind te delen, zodat deze misschien wel in het boek van Sinterklaas geplaatst en besproken wordt! Klik daarvoor snel hier.

Sinterklaas · 19. november 2016
***UPDATE***De foto's van de Intocht van Sinterklaas staan online!***UPDATE***