Algemeen

Op deze pagina's kunt u algemene informatie over Marheim en de activiteiten die wij organiseren vinden. Deze informatie kan variëren van "het bestuur" tot "de club van 50". Mocht u nog vragen hebben stuur ons dan een bericht via het contactformulier. 

Nieuws

Om alles een beetje overzichtelijk te houden op deze website, hebben we een nieuwsfeed. Hierin zijn alle nieuwsberichten van nieuw naar oud gesorteerd. De 3 nieuwste berichten staan op de Home pagina en de rest kunt u vinden onder het kopje 'Nieuws'. 

Tevens kunt u de nieuwsberichten per categorie bekijken. De volgende categorieën zijn aanwezig:

Bestuur

Marheim, een leuke naam, maar wie zijn die mensen nou eigenlijk? Daar kom je achter op de pagina van het bestuur. Het bestuur bestaat uit een groep vrijwilligers die als doel hebben om ieder jaar weer een knalfeest neer te zetten voor Marrum! 

Club van 50

De 'Club van 50' zijn wij als Marheim enorm dankbaar. Dankzij de sponsoring die deze ondernemers doen, kunnen wij evenementen organiseren voor Marrum. Nieuwsgierig wie dit zijn? Kijk dan op de pagina van de 'Club van 50'!

Algemene informatie m.b.t. het dorpsfeest

Binnenkort verschijnt hier o.a. een schema waarin te lezen is, in welk jaar versierde wagens, loop- en fietsvolk en de straatversiering gepland staat.