Marrumer Dag

Informatie

  • Datum: 25 september 2021 
  • Locatie: Voor het dorpshuis "de Nije Tille"
  • Thema: n.v.t.

Vanwege de huidige Covid maatregels helaas ook dit jaar niet een dorpsfeest, MAAR we zien wel de mogelijkheid tot het organiseren van een gezellige Marrumer Dag voor (oud) Marrumers en (oud) Nijkerkers! Een dag voor en door Marrumers. Houd deze pagina in de gaten voor alle details omtrent deze dag.

Marrum/Westernijkerk

Dit jaar wordt de Marrumer Dag georganiseerd om toch een feestje te kunnen vieren! Deze Marrumer dag willen graag richten aan (oud) Marrumers en (oud) Nijkerkers. Dit geldt voor alle evenementen die op deze dag plaats vinden inclusief het ei gooien. We vragen daarom ook aan iedereen om vanuit deze gedachte deel te nemen aan de festiviteiten. 

Garage Sale

Tijdens de garage sale kun je (vanuit eigen oprit, garage etc) spulletjes verkopen, muziek maken of bijvoorbeeld je kookkunsten laten proeven/verkopen. Dus geef je op voor de garage sale door een e-mail te sturen naar Annemieke Ketellapper via a.ketellapper1@kpnplanet.nl of bel/app naar Nynke Berg via 06-38041097.

 

Deelnemer aan de Garage Sale? Hang dan vlaggen/ballonnen op om voor de bezoekers duidelijk te maken dat de betreffende locatie meedoet aan de Garage Sale. Plaats dit bijvoorbeeld vooraan de oprit.

 

Ook lokale ondernemers zijn van harte welkom om op een creatieve en actieve manier deel te nemen aan de Garage Sale! 

Programma

Tijd Omschrijving
 9.30 uur - 13.30 uur Garage Sale
vanaf 9.30 uur Ielrikker (paling roker)
14.00 uur Ei gooien basisschoolleerlingen
~15.00 uur a 15.30 uur Ei gooien voortgezet onderwijs tot 18 jaar
Aansluitend Ei gooien 18+
14.00 uur - 20.00 uur Draaiend rad

Plattegrond

Bekijk op deze plattegrond de locatie van alle deelnemers van de Garage Sale én waar en wanneer de activiteiten plaats vinden. Onder de afbeelding is dit bestand ook te downloaden, zodat je hem mee kunt nemen op je telefoon of kunt uit printen.

Download
Garage Sale Plattegrond.pdf
Adobe Acrobat document 7.0 MB

Recentste nieuws

Zodra er meer informatie beschikbaar is zal dat hier geplaatst worden. Mogelijk kunnen bepaalde gegevens nog gewijzigd worden.