Dorpsfeest · 16. juni 2019
We zijn na dit dorpsfeest bijna 1500 foto's verder, die vervolgens zijn gefiltreerd, gesorteerd en bewerkt. Het resultaat, 6 albums met sfeerfoto's van verschillende onderdelen van het dorpsfeest.
Dorpsfeest · 14. juni 2019
Meer dan 100 mensen hebben deelgenomen aan de puzzeltocht. Zij konden dit jaar kiezen tussen 2 routes; de groene route (Langer én moeilijker) of de rode route (Korter en iets gemakkelijker). Met de letters die ze verdienden bij de doe-opdrachten, vonden in het dorp en uiteindelijk ook tussen hun antwoorden moesten opzoeken konden zij een woord vormen.
Website/Social Media · 09. maart 2019
We hebben een aantal wijzigingen aan de website aangebracht zodat deze overzichtelijker, grafisch aantrekkelijker en uniformer is. De volgende wijzigingen zijn gemaakt:
Jaarvergadering · 07. januari 2019
We zijn het nieuwe jaar begonnen met de nieuwjaarsbijeenkomst. Bij deze bijeenkomst werden zo el de activiteiten en jaarverslagen van Marheim als het Dorpsbelang behandeld. Afsluitend aan de avond was er een toneelstuk te bewonderen.
Oudejaarsloop · 29. december 2018
Een behoorlijk winderige en regenachtige dag en heel wat deelnemers verder, is nu de dag van de oudejaarsloop 2018 voorbij. Renners die variërende afstanden van 1,2 t/m 21,1 km aflegden in deze omstandigheden zijn weer op de foto gezet. Waar ik mij altijd het meest over verbaas is, waar ik ook sta foto's te maken van de renners of het de start of de finish is, van bijna iedere renner kan er nog een glimlach vanaf! Bekijk de foto's van deze zware loop nu Galerij > 2018
Dorpsfeest · 27. december 2018
Breng nu uw stem uit voor het thema voor het dorpsfeest 2019!! Ga snel naar Activiteiten > Dorpsfeest en stem! U kunt kiezen uit de volgende 4 thema's: - Carnaval - 90s - Kleur (naar keuze) - De letter "M"
Sinterklaas · 17. november 2018
Sinterklaas met zijn zwarte pieten hebben weer een warm onthaal gekregen in Marrum! Samen met de Sint hebben we genoten van het heerlijke weer en een mooie wandeling door het dorp gemaakt. Waarna we aankwamen in dorpshuis "de Nije Tille".
Sinterklaas · 17. november 2018
Vanmiddag komt Sinterklaas weer aan in Marrum! Wij willen iedereen verzoeken om naar de oud melkfabriek te komen om Sinterklaas welkom te heten. Er wordt NIET gestopt op de hoek bij het cafetaria, kom dus bij de oud melkfabriek! De volgende route wordt gelopen: Oud melkfabriek Lage herenweg Pantsjewier Ringweg Oudhuisterwegje Julianastraat Dorpshuis **Zie onderstaande afbeelding voor de route**
Halloweentocht · 11. november 2018
De foto's van de Halloweentocht staan online! Helaas was het niet mogelijk om de gehele route te bewandelen i.v.m. een water probleem. De foto's die wel gemaakt zijn staat onder Galerij > 2018
MAC · 14. oktober 2018
Gister heeft de jeugd van Marrum een spetterende avond verzorgd tijdens de Playbackshow. Ook was er nog een verassing act aan het einde van de avond te zien. Meer hierover weten? Bekijk dan de foto's van deze avond! Galerij > 2018

Meer weergeven