Sinterklaas · 01. december 2020
Zo onverwachts, en toch gekomen! Helaas niet zoals voorgaande jaren gezamenlijk, maar gelukkig heeft de Sint ons mooie dorp toch weer gevonden. via onderstaande link kunt u alles nog eens in alle rust terug kijken.
Sinterklaas · 01. november 2020
Helaas heeft de sinterklaascommissie moeten besluiten om de Sinter Disco in het dorpshuis te moeten annuleren. De aangescherpte maatregelen vanwege het Corona-virus door de RIVM en de aanvullende noodverordeningen van Gemeente Noardeast-Fryslân hebben er tevens voor gezorgd dat er ook geen rondrit georganiseerd mag worden.
Sint Maarten · 01. september 2020
Helaas vanavond geen Drumband en door de kinderen geknutselde lampionnen door het dorp. Dit is vanwege RIVM maatregelen op dit moment niet toegestaan. Het Sint Maarten lopen is nog wel mogelijk als u in hele kleine groepjes langs de deuren gaat en zich aan de onderstaande regels houdt.
Dorpsfeest · 01. mei 2020
Helaas moeten we vanwege de Covid-19 maatregelen het dorpsfeest voor 2020 laten vervallen.
Jaarvergadering · 06. januari 2020
4 januari vond de nieuwjaarsreceptie 2020 van Marheim en het Dorpsbelang plaats in Dorpshuis "de Nije Tille". Onderstaand vind u een foto album met de foto's die gemaakt zijn tijdens deze receptie. Helemaal onderaan bevindt zich een filmpje. In dit filmpje is te zien wat het thema en de band van het dorpsfeest 2020 is!

Oudejaarsloop · 28. december 2019
De foto's van de Oudejaarsloop 2019 staan online. Ga naar Galerij > 2019 of klik op de onderstaande afbeelding.

Dorpsfeest · 16. juni 2019
We zijn na dit dorpsfeest bijna 1500 foto's verder, die vervolgens zijn gefiltreerd, gesorteerd en bewerkt. Het resultaat, 6 albums met sfeerfoto's van verschillende onderdelen van het dorpsfeest.

Dorpsfeest · 14. juni 2019
Meer dan 100 mensen hebben deelgenomen aan de puzzeltocht. Zij konden dit jaar kiezen tussen 2 routes; de groene route (Langer én moeilijker) of de rode route (Korter en iets gemakkelijker). Met de letters die ze verdienden bij de doe-opdrachten, vonden in het dorp en uiteindelijk ook tussen hun antwoorden moesten opzoeken konden zij een woord vormen.
Website/Social Media · 09. maart 2019
We hebben een aantal wijzigingen aan de website aangebracht zodat deze overzichtelijker, grafisch aantrekkelijker en uniformer is. De volgende wijzigingen zijn gemaakt:

Jaarvergadering · 07. januari 2019
We zijn het nieuwe jaar begonnen met de nieuwjaarsbijeenkomst. Bij deze bijeenkomst werden zo el de activiteiten en jaarverslagen van Marheim als het Dorpsbelang behandeld. Afsluitend aan de avond was er een toneelstuk te bewonderen.

Meer weergeven