Dorpsfeest · 25. september 2021
De garagesale is nog in volle gang en duurt nog tot 13.30 uur. Maar er valt daarnaast ook nog genoeg te doen. Ga daarvoor naar de informatie pagina over de Marrumer dag.

Dorpsfeest · 24. september 2021
ATTENTIE!! ATTENTIE!! Voor de kleine kinderen hebben we nog een extra activiteit, zij kunnen zich namelijk laten schminken vanaf 14.00 uur voor het dorpshuis!
Dorpsfeest · 30. augustus 2021
Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor de garagesale die plaats vindt op 25 september 2021 tijdens de 'Marrumer-dag'. Tijdens de garagesale kun je (vanuit eigen oprit, garage etc) spulletjes verkopen, muziek maken of bijvoorbeeld je kookkunsten laten proeven/verkopen.
Dorpsfeest · 18. augustus 2021
Na overleg met partners en de gemeente hebben we helaas moeten concluderen dat vanwege de huidige COVID-19 regelgeving een ‘normale’ editie van het dorpsfeest er ook dit jaar niet in zit. MAAR binnen de huidige maatregelen zien we wel een mogelijkheid tot het organiseren van een leuke Marrumer dag! Deze Marrumer dag zal plaats vinden op 25 september 2021. Er zal o.a. een garage sale, ei gooien en een rad van fortuin zijn. De exacte invulling zal binnenkort bekend worden gemaakt, dus houd de...
Sinterklaas · 01. december 2020
Zo onverwachts, en toch gekomen! Helaas niet zoals voorgaande jaren gezamenlijk, maar gelukkig heeft de Sint ons mooie dorp toch weer gevonden. via onderstaande link kunt u alles nog eens in alle rust terug kijken.
Sinterklaas · 01. november 2020
Helaas heeft de sinterklaascommissie moeten besluiten om de Sinter Disco in het dorpshuis te moeten annuleren. De aangescherpte maatregelen vanwege het Corona-virus door de RIVM en de aanvullende noodverordeningen van Gemeente Noardeast-Fryslân hebben er tevens voor gezorgd dat er ook geen rondrit georganiseerd mag worden.
Sint Maarten · 01. september 2020
Helaas vanavond geen Drumband en door de kinderen geknutselde lampionnen door het dorp. Dit is vanwege RIVM maatregelen op dit moment niet toegestaan. Het Sint Maarten lopen is nog wel mogelijk als u in hele kleine groepjes langs de deuren gaat en zich aan de onderstaande regels houdt.
Dorpsfeest · 01. mei 2020
Helaas moeten we vanwege de Covid-19 maatregelen het dorpsfeest voor 2020 laten vervallen.
Jaarvergadering · 06. januari 2020
4 januari vond de nieuwjaarsreceptie 2020 van Marheim en het Dorpsbelang plaats in Dorpshuis "de Nije Tille". Onderstaand vind u een foto album met de foto's die gemaakt zijn tijdens deze receptie. Helemaal onderaan bevindt zich een filmpje. In dit filmpje is te zien wat het thema en de band van het dorpsfeest 2020 is!

Meer weergeven