Dorpsfeest

Foto's Klaaiklunen Online!!
Dorpsfeest · 18. juni 2023
Wakker geworden met modder in het haar en onder de nagels? Leuk he, dat klaaiklunen!? Pak dan maar een kop koffie en bekijk hier de foto's rustig even. Bekijk de foto's hier!

Ook de foto's van het zeskamp staan online!
Dorpsfeest · 17. juni 2023
De spelletjes zijn gespeeld, de winnaars zijn bekend. Kom jij vanavond ook nog swingen in de tent!? De foto's van het zeskamp staan online! Bekijk de foto's hier!

Foto's Feestkaatsen staan online!
Dorpsfeest · 16. juni 2023
Ook de foto's van het feestkaatsen staan inmiddels online! Bekijk de foto's hier!

Foto's Optocht Loop- en Fietsvolk staan online!
Dorpsfeest · 15. juni 2023
De kop is er af!! Wat zag iedereen er prachtig uit bij de optocht Loop- en Fietsvolk in het thema Jungle! Heb je het gemist bekijk dan snel de foto's en was je erbij misschien spot je jezelf! Bekijk de foto's hier! Zaterdagochtend zal het Loop- en Fietsvolk nog een keer een route door het dorp gaan.

Dorpsfeest · 01. juni 2023
Het programma van het dorpsfeest is vanaf nu ook op de website te vinden. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele activiteiten!
Dorpsfeest · 16. mei 2022
Zijn jullie al aan het aftellen naar het dorpsfeest? Wij wel! Geniet daarom hier alvast van een voorproefje van de band Starstruck die dit jaar gaat knallen op het dorpsfeest van Marrum!
Dorpsfeest · 12. mei 2022
Het jaar 2022 is alweer een paar maanden oud en we kunnen zoals het nu lijkt allemaal weer vooruit kijken naar feest op een dorpsfeest waardige manier!

Dorpsfeest · 11. april 2022
Komt er een dorpsfeest in 2022?
Dorpsfeest · 25. september 2021
De garagesale is nog in volle gang en duurt nog tot 13.30 uur. Maar er valt daarnaast ook nog genoeg te doen. Ga daarvoor naar de informatie pagina over de Marrumer dag.

Dorpsfeest · 24. september 2021
ATTENTIE!! ATTENTIE!! Voor de kleine kinderen hebben we nog een extra activiteit, zij kunnen zich namelijk laten schminken vanaf 14.00 uur voor het dorpshuis!

Meer weergeven