· 

Sinterklaas intocht 2020 UPDATE

Helaas heeft de sinterklaascommissie moeten besluiten om de Sinter Disco in het dorpshuis te moeten annuleren.

De aangescherpte maatregelen vanwege het Corona-virus door de RIVM en de aanvullende noodverordeningen van Gemeente Noardeast-Fryslân hebben er tevens voor gezorgd dat er ook geen rondrit georganiseerd mag worden.

Wat wel doorgaat is de livestream waarin de Marrumer kinderen op 21 november contact kunnen hebben met Sinterklaas via www.smashvisuals.nl/livestream

De uitzending begint om 15.00 uur waarbij Sinterklaas zelf online vragen gaat beantwoorden van kinderen in het dorp. Hoe dat in zijn werking gaat wordt tijdens de uitzending uitgelegd. Om voor de kinderen toch nog een klein beetje Sinterklaas te vieren volgt in de week van 25 november t/m 2 december nog een leuke Sint-Piet-puzzeltocht waarmee leuke cadeautjes te verdienen zijn. Het is de bedoeling om deze dan op 4/5 december met echte zwarte pieten langs te komen brengen. Hierover volgt nog nader bericht.