Oudejaarsloop 2019

Informatie

  • Datum: 28 december 2019
  • Locatie: Sportpark Achterdijk te Marrum
  • Tijd: v.a. 11:00 uur

Starttijden-Afstanden: 12.00 uur 10.8 km – 5.4 km de Halve Marathon start om 12.05 uur.

 

Start/Finish: Voetbalvereniging Marrum Lage Herewei 65 9073 GH Marrum

 

Routes: 5.4 km lopen één kleine ronde de 10.8 km lopen een mooie ronde via Wanswert en de halve marathonners twee keer een ronde door het dorp en waarna deze door het weidse land van nu nog Ferwerderadeel gaat en een gedeelte meepikt van de route waar de schaatselfstedentocht langs gaat.

 

Inschrijven: vanaf 10.30 uur voor alle afstanden in de kantine van de VV Marrum. Eerst graag het inschrijfformuliertje volledig invullen in de tent die voor


de kantine staat. Er is geen verschil tussen wedstrijd of recreatieloper.

 

Kleed/Douchen: bij de VV Marrum.

 

Inschrijfgeld: € 5,00 leden SV Friesland en Jeugd € 4,00 wie een medaille wil kan die na afloop kopen bij Josefien voor € 3,00

 

Waardevolle voorwerpen: beurzen, autosleutels etc. voorzien van sticker met startnummer afgeven bij de inschrijving.

 

Prijzen: op de 5.4 km voor de snelste drie mannen en vrouwen. Voor de 10.8 km ook drie prijzen voor de snelste drie op de halve marathon leeftijdscategorieën bij voldoende deelname in deze leeftijdsgroep.

 

 

 

De prijsuitreiking is in de kantine zodra de prijswinnaars bekend zijn die van de halve marathon is plm. Om 14.15 uur. Prijzen bestaan uit levensmiddelenpakketten.

Recentste nieuws

Zodra er meer informatie beschikbaar is zal dat hier geplaatst worden. Mogelijk kunnen bepaalde gegevens nog gewijzigd worden.