· 

Antwoorden Puzzeltocht

Meer dan 100 mensen hebben deelgenomen aan de puzzeltocht. Zij konden dit jaar kiezen tussen 2 routes; de groene route (Langer én moeilijker) of de rode route (Korter en iets gemakkelijker). Met de letters die ze verdienden bij de doe-opdrachten, vonden in het dorp en uiteindelijk ook tussen hun antwoorden moesten opzoeken konden zij een woord vormen. 

Voor beide routes was er een ander(e) woord/zin te raden. De/Het juiste woord/zin was:

  • Rode route: Pokemon 
  • Groene route: 90s nostalgie

Nieuwsgierig naar de antwoorden op de vragen? Download dan het onderstaande Pdf-bestand. Hierin staan alle antwoorden. Voor de mensen die de lekkernij van de 2de doe-opdracht niet wisten te raden, het ging hierbij om Haribo perzik snoepjes. 

Download
Puzzeltocht - Antwoorden.pdf
Adobe Acrobat document 136.5 KB