· 

Programma Dorpsfeest 2018

De website is weer voorzien van een hele berg informatie! Zo staat het volledige programma van het Dorpsfeest 2018 nu online! Tevens zullen we de komende dagen de programmaboekjes weer bij u langs brengen.

Bij het dorpsfeest horen natuurlijk ook activiteiten. Voor een aantal activiteiten is het nodig om u vooraf op te geven. Bij het (kids)klaaiklúnen kan dit tijdens het matinee op de dag zelf. Maar bij voor de Pubquiz en de "Dronken Duo" moet u zichzelf vóór 15 juni opgeven via de daarvoor betreffende formulieren.

 

Zoals ik ook kunt zien is er een nieuwe activiteit toegevoegd aan de planning voor dit jaar: Jubileum Dorpsbelang. Voor het 100 jarig bestaan van het dorpsbelang wordt er samen met verschillende verenigingen een groot feest opgezet. Hierover volgt later meer informatie.

Doe mee met het loop- en fietsvolk en maak kans op leuke prijzen!