· 

Overzicht Acitiviteitenprogramma 2018

Beste dorpsgenoten,

 

Graag willen wij als bestuur jullie inzicht geven in de activiteiten welke Marheim voor jullie in 2018 verzorgd. Houd de agenda dus bij de hand!

De voorbereidingen ten aanzien van het dorpsfeest zijn al een aantal maanden volop in gang, dit jaar staat het thema ‘Hollywood’ centraal.

 

Op donderdagavond 14 juni 2018 wordt het dorpsfeest geopend door de drumband van Marrum samen met het loop en fietsvolk. Net als vorig jaar zal er een puzzeltocht door Marrum plaats vinden voor jong en oud. Na afloop is er de gelegenheid om na te praten met een drankje, verzorgd door v. Kammen Ginnum, en achtergrondmuziek.

 

Vrijdag 15 juni staat in teken voor de peuter en basisschool kinderen van Marrum, dit jaar is kindertheater Poppa P aanwezig om de kinderen een prachtige ochtend of middag te bezorgen.

 

Tussen de middag kunnen de kinderen weer heerlijk genieten van de pannenkoeken verzorgd door de ‘Pannenkoektrein te Marrum’.

 

Begin van de vrijdagavond wordt een Pubquiz verzorgd waarop aansluitend op de muziek van DJ Mart de voetjes van de vloer kunnen tijdens de altijd onbesuisde thema avond. We zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar een ieder zijn creatieve kostuums.

 

Zaterdag 16 juni vindt in de vroege ochtend de optocht plaats met loop en fietsvolk. Vervolgens kan een ieder het glas heffen en misschien wel de heupen los gooien tijdens het Matinee met muziek verzorgd door shantikoor ‘de Koekefretters’. Zoals elk jaar is tussen de middag de plaatselijke chinees: ‘Kota Radja’ aanwezig.

 

Indien bij een ieder de maaltijd is gezakt, is het alweer tijd voor de sportieve activiteit/spelletjes, benieuwd welke activiteiten plaats vinden? Geef je op of kom langs en aanschouw het daverende samenspel en de strijd tussen de verscheidene teams.

 

Ook dit jaar wordt door de klaaiklûncommissie wederom een enerverend en uitdagend parcours uitgezet, eerst mag de jeugd van Marrum zich wagen om het parcours te trotseren tijdens het mini klaaiklûnen. Vervolgens mogen de volwassenen laten zien wat ze in huis hebben, durf jij het aan?

 

De zaterdag wordt afgesloten met in de avond muziek van Saints ‘n Sinners, benieuwd hoe ze klinken? Check You Tube!

 

Op zondag 17 juni 2018 wordt het dorpsfeest afgesloten met de traditionele kerkdienst in de tent met dit jaar o.a. Young Christians op het programma. Specifiekere informatie met betrekking tot het dorpsfeest volgt in het programmaboekje welke in mei in de brievenbus verschijnt.

 

Nadat een ieder aan het nagenieten is van een (hopelijk) heerlijke zomer staat op 3 november 2018 de Halloweentocht op het programma. Het belooft weer een zeer spannende en uitdagende tocht te worden.

 

In november komt Sinterklaas ook weer in het land met zijn pieterbazen. Op 17 november 2018 komt Sinterklaas in Marrum, wat voor eigenaardige actie gaan Sinterklaas en zijn pieterbazen dit jaar voor zorgen?

 

29 december 2018 kan menig hardloopfanaat zijn ei kwijt tijdens de oudejaarsloop.

 

Op 1 januari 2019 is er de mogelijkheid om als dorpsgenoten het jaar gezamenlijk af te sluiten tijdens het nieuwjaarsfeest.

 

We zien jullie graag terug op één van de activiteiten.

 

Bestuur Marheim