Kamp op de zeedijk

Het "Circuskamp" is een activiteit met volop spel en een overnachting. Dit jaar is er geen legertent maar kan iedereen de nacht doorbrengen in zijn/haar eigen tent. Deze gaan we, samen met de ouders, op zaterdagmorgen op zetten.

SAMENVATTING

Wat?          Circuskamp

Wanneer?  8 en 9 juli 2017

Waar?        Zeedijk 12 te Marrum

Opgave?    bij Hannie of Jildau voor 30 juni


Na de lunch komen we echt in de Circus sfeer door de medewerking van Sander Balk, bekend van Circus Salto. Tijdens een clinic worden de leerlingen diverse circusacts geleerd. Om 16:30 uur worden de acts tijdens een heuse eigen circusvoorstelling aan alle aanwezigen getoond. De ouders zijn daarom tussen 16:30 uur en 17:45 uur van harte welkom.

Het avond eten bestaat uit een heerlijke gezamelijke Barbecue met salade. 's Avonds gaan we met tractor en wagen een rondrit achter de zeedijk maken, waarna we de avond gaan afsluiten bij het kampvuur. Kinderen die niet blijven slapen mogen na het eten of na de rondrit door de ouders weer worden opgehaald. De slapers kunnen zondagmorgen, na het ontbijt, om 9:30 uur worden opgehaald.

Het kamp zal plaats vinden bij de fam. Y.steegstra, Zeedijk 12 te Marrum. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen van de basisschool van groep 3 t/m 8. De overnachting is alleen voor de groepen 5 t/m 8! Lijkt het je leuk, geef je dan op via het hieronder te downloaden strookje. Het strookje dien je voor vrijdag 30 juni a.s. in te leveren bij Hannie de Vries, Trije tunen 6 of Jildau van der Veen, Julianastraat 4. LET OP!! Bij opgave dien je contant te betalen!

Kosten

  • € 5,00 voor kinderen welke niet blijven slapen
  • € 7,50 voor kinderen die wel blijven slapen

Download
Strookje Circuskamp
Geef je op door dit bestand te downloaden en in te vullen.
affiche circuskamp.pdf
Adobe Acrobat document 112.0 KB