Belangrijke Data

Volgende week donderdag start het dorpsfeest in Marrum. Hiervoor zijn nog een paar belangrijke punten te regelen en/of te onthouden. Deze vatten we hieronder even samen. 

Meedoen

  1. Dit jaar is er weer een optocht. Hierbij doen versierde wagens en loop- en fietsvolk mee. Maar wij willen graag weten wie er allemaal mee doen. Daarom vragen wij u om zich aan te melden door een mail te sturen naar n.wartena@upcmail.nl of info@marheim.nl. Vermeld hierin uw naam, wat u doet en het thema.
  2. Tevens organiseert de jubileum commissie dit jaar een uniek toneel project voor en door Marrumers. Hiervoor verzoekt de jubileum commissie u zich ook op te geven. Dit kunt u doen door te mailen naar info@newambiance.nl.

Voorverkoop eindigt 12 juni!!

Dit jaar treden op de vrijdagavond de Kast en Once op en op de zaterdagavond Di-rect en jeWelste. Voor deze topbands kunt u nog t/m 12 juni kaarten in de voorverkoop kopen. Klik hier voor meer info>>>

Verder

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het programmaboekje welke u tevens online kunt bekijken door hier te klikken. Voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd hieronder reageren of een email sturen naar info@marheim.nl.


Programma dorpsfeest

Donderdag 18 juni

19:30 uur
Halloweentocht
 21:30 uur Halloween Party 

Vrijdag 19 juni

10:00 uur 
Optocht 
12:00 uur Kaatsen
17:00 uur Jubileum commissie
22:00 uur
De Kast en Once

Zaterdag 20 juni

9:00 uur Optocht
11:00 uur 
Martinee
13:00 uur Volksspelen
16:00 uur Kids klaaiklunen
16:30 uur Klaaiklunen
22:00 uur Di-rect en jeWelste

Zondag 21 juni

18:30 uur
Kerkdienst