Prettige Feestdagen

Geachte Lezers,

 

Zo met het naderen van het einde van 2014 willen wij via deze weg een ieder die een bijdrage levert aan Marheim (vrijwilligers/ sponsoren/leden etc.) bedanken voor hun inzet en steun het afgelopen jaar.

 


We staan aan de vooravond van het Jubileumjaar. Marheim is van voornemens er een bruisend jaar van te maken. Onze eerste activiteit is al met Oud en Nieuw. ook dit jaar zal het dorpshuis geopend zijn vanaf 0:30 uur.

 

Op 16 januari hebben we het jubileum feest. Wij hopen dan ook dat er vele leden dit met ons komen vieren in het dorpshuis. Het programma staat op de website, en op de Facebook pagina. tevens staat het in het sportblad.

 

Rond maart/april zullen we wederom een gezellige avond organiseren met een leuke band. Binnenkort zullen we meer informatie over de voorverkoop bekent gaan maken!

 

Tot Slot, voor een ieder die dit leest, PRETTIGE FEESTDAGEN!

 

Namens Marheim