Heropening Website

2015 is het jaar dat Marheim gaat knallen! Hierbij hoort ook een knallende website. De website zal een betere integratie hebben met sociale media. Hierdoor blijft u beter op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Marheim. Ook kunt u hier uw feedback kwijt. U kunt ons tips en tops geven zodat wij die weer mee kunnen nemen naar het volgende feest. 

Op dit moment is de site nog in Bèta, dit wil zeggen dat de site nog een aantal kleine aanpassingen ondergaat naar aanleiding van feedback en eigen inzicht. 

Wij zullen u in de loop naar het feest en tijdens het feest zoveel mogelijk op de hoogte houden van de activiteiten en dergelijke met behulp van deze website. Like ons op Facebook of volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op de site.