· 

Website

We hebben een aantal wijzigingen aan de website aangebracht zodat deze overzichtelijker, grafisch aantrekkelijker en uniformer is. De volgende wijzigingen zijn gemaakt:

Het menu

Het menu hebben we een beetje anders ingedeeld. Voorheen waren de knoppen 'Nieuws', 'Bestuur' en 'Club van 50 hier te vinden. Deze zijn nu verplaatst onder de nieuw gemaakte knop 'Algemeen'. Ook valt er onder de knop 'Algemeen' algemene informatie over Marheim en de activiteiten te vinden. Deze informatie zal in de loop van de tijd uitgebreid worden. 


Header foto's

Vanaf nu bevat de header foto (Foto bovenaan de pagina) informatie over de foto. De naam van het evenement is zichtbaar inclusief het jaar waarin dit evenement plaats vond. Samen met de kleuren van Marheim geeft dit een iets dynamischer, maar toch ook rustig beeld vanwege de herhaling van deze kleuren. 

Het bestuur

Op de pagina van het bestuur is ook het één en ander gewijzigd. Het design van de foto's is aangepast zodat deze aansluit bij het design van de rest van de website. Tevens is de persoonlijke contact informatie verwijderd. Om contact met Marheim op te nemen kunt u mailen naar info@marheim.nl of gebruik maken van de sociale media of het algemene telefoonnummer bellen. 

De galerij

De galerij is aangepast zodat de selectie gemaakt kan worden tussen de jaren 2015 t/m 2019. Hiervoor is tevens een nieuwe foto gebruikt. Deze selectie kunt u hier vinden.