Foto's Halloweentocht

Na maanden van voorbereiding, de inzet van de organisatie en de vrijwilligers, is na één avond de halloweentocht weer voorbij. Maar wat voor een avond was dit! Een avond met een enorme opkomst van meer dan 50 deelnemers in de categorie 8 t/m 15 jaar en méér dan 150 deelnemers in de 16+ categorie!!

Daarom willen we ook alle vrijwilligers en deelnemers ontzettend bedanken voor het mogelijk maken van deze tocht. Wij, Marheim, hebben enorm genoten van deze avond en wij hopen u ook! Wij willen de vrijwilligers er ook nogmaals op attenderen dat 4 november a.s. na afloop van de Algemene Leden Vergadering er een gezellige avond voor hen is. Als dank voor de hulp die zij ons bieden.


Tijdens de halloweentocht zijn er foto's gemaakt door Bert de Ruiter. Deze zijn via de onderstaande knop te bezichtigen.