Oudejaarsloop

Oudejaarsloop · 01. januari 2018
We zijn inmiddels net met z'n allen het nieuwe jaar binnen gestapt en dit betekent dat de Oudejaarsloop weer geweest is. Gelukkig staan de foto's al online (Galerij > 2017) én is de uitslag nu óók bekend! Bekijk hieronder de uitslagen van de 5,4 km/10,2 km/21,1 km. Onder aan de pagina is een Pdf-bestand te downloaden waarin al deze gegevens ook te vinden zijn.
Oudejaarsloop · 30. december 2017
De foto's van de Oudejaarsloop 2017 zijn online gezet! Bekijk ze snel! Ga naar Galerij > 2017
Oudejaarsloop · 19. december 2017
De pagina van de oudejaarsloop is geupdate met informatie over dit evenement. We hopen hiermee iedereen voldoende te informeren met betrekking tot inschrijving, faciliteiten enzovoort. Ga naar Activiteiten > Oudejaarsloop Mochten er nog steeds vragen zijn, mail dan naar info@marheim.nl en wij zullen de vragen zo snel mogelijk beantwoorden.
Oudejaarsloop · 24. december 2016
Een dag met veel wind heeft er voor gezorgd dat de renners veel zweetdruppels hebben verloren, maar de finish gehaald hebben! Om deze glorie niet te vergeten zijn er foto's gemaakt. De foto's kunt u via de onderstaande knop bekijken.
Oudejaarsloop · 12. december 2016
Hierbij nodigen wij, de feestvereniging van Marrum “Marheim” en de Sportvereniging Friesland jullie uit om deel te nemen aan de 38e Oudejaarsloop in Marrum. Een nieuwe groep vrijwilligers zal zich inzetten om ook deze loop tot een succes te maken.