Overig · 02. maart 2018
Graag willen wij met u het jaarverslag 2016 - 2017 delen. U kunt het bestand downloaden of hier lezen.
Dorpsfeest · 27. januari 2018
Selecteer hieronder, wat u vindt dat het thema moet zijn van het dorpsfeest 2018! 31 januari wordt het winnende thema bekend gemaakt!
Dorpsfeest · 09. januari 2018
Vorig jaar hebben wij, jullie gevraagd te stemmen op verschillende thema's voor het dorpsfeest. Graag willen we dit jaar jullie creatieve breinen gebruiken om leuke thema's te bedenken!!
Oudejaarsloop · 01. januari 2018
We zijn inmiddels net met z'n allen het nieuwe jaar binnen gestapt en dit betekent dat de Oudejaarsloop weer geweest is. Gelukkig staan de foto's al online (Galerij > 2017) én is de uitslag nu óók bekend! Bekijk hieronder de uitslagen van de 5,4 km/10,2 km/21,1 km. Onder aan de pagina is een Pdf-bestand te downloaden waarin al deze gegevens ook te vinden zijn.
Oudejaarsloop · 30. december 2017
De foto's van de Oudejaarsloop 2017 zijn online gezet! Bekijk ze snel! Ga naar Galerij > 2017
Nieuwjaarsfeest · 30. december 2017
Let op! De locatie van het nieuwjaarsfeest is gewijzigd vanwege de weersomstandigheden. Door de harde wind kunnen we geen tent opzetten. We wijken daarom uit naar de kantine van vv Marrum!!
Oudejaarsloop · 19. december 2017
De pagina van de oudejaarsloop is geupdate met informatie over dit evenement. We hopen hiermee iedereen voldoende te informeren met betrekking tot inschrijving, faciliteiten enzovoort. Ga naar Activiteiten > Oudejaarsloop Mochten er nog steeds vragen zijn, mail dan naar info@marheim.nl en wij zullen de vragen zo snel mogelijk beantwoorden.
Sinterklaas · 25. november 2017
Vandaag is de Sint samen met zijn pieten officieel aangekomen in Marrum. Samen met alle kinderen van Marrum hebben we er een groot feest van gemaakt! De foto's hiervan staan inmiddels online en zijn te vinden onder het kopje Galerij > 2017
Sinterklaas · 18. november 2017
De route van de optocht met Sinterklaas is bekend. Hier rechts kunt u de plattegrond bekijken. Tevens staat er een volledige omschrijving onder het kopje "Intocht Sinterklaas".
Sinterklaas · 07. november 2017
Over iets minder dan 2 weken komt Sinterklaas weer aan in Marrum. Voor die tijd kunnen de kinderen nog mee doen aan de "Kleurplaat wedstrijd van Sinterklaas"! Deze is te vinden in het sport- en infoblad of te downloaden bij de activiteit "Intocht Sinterklaas". Tevens willen we de ouders van Marrum oproepen om een leuk/grappig moment van uw kind te delen, zodat deze misschien wel in het boek van Sinterklaas geplaatst en besproken wordt! Klik daarvoor snel hier.

Meer weergeven