Sinterklaas · 18. november 2017
De route van de optocht met Sinterklaas is bekend. Hier rechts kunt u de plattegrond bekijken. Tevens staat er een volledige omschrijving onder het kopje "Intocht Sinterklaas".
Sinterklaas · 07. november 2017
Over iets minder dan 2 weken komt Sinterklaas weer aan in Marrum. Voor die tijd kunnen de kinderen nog mee doen aan de "Kleurplaat wedstrijd van Sinterklaas"! Deze is te vinden in het sport- en infoblad of te downloaden bij de activiteit "Intocht Sinterklaas". Tevens willen we de ouders van Marrum oproepen om een leuk/grappig moment van uw kind te delen, zodat deze misschien wel in het boek van Sinterklaas geplaatst en besproken wordt! Klik daarvoor snel hier.
Jaarvergadering · 24. oktober 2017
Graag willen wij, Marheim, u uitnodigen om aanstaande vrijdag de jaarvergadering bij te wonen. Het programma ziet er als volgt uit.
Oktoberfest · 08. oktober 2017
Zaterdag 7 oktober hebben wij (Marheim) dankzij de hulp van vrijwilligers (Nelie Jansma, Ingrid Regnerus, Willeke Politiek en Janine Feenstra) een gezellige avond kunnen organiseren. De muziek van Dj Mart vulde deze avond perfect aan! Natuurlijk zijn er van deze avond ook weer de nodige foto's gemaakt. Bekijk de foto's onder het kopje Galerij > 2017 of -klik hier-.
Oktoberfest · 25. september 2017
Momenteel organiseren we een Like and Share ("vind ik leuk" en deel actie) op Facebook. Wilt u hier aan meedoen? Ga dan naar de Facebook-pagina van Marheim en Like and Share het bericht!
Oktoberfest · 12. september 2017
Zaterdag 7 oktober organiseert Marheim het Oktoberfest in dorpshuis de Nije Tille te Marrum. Ga naar de webpagina van het evenement of meld je aan bij het Facebookevenement voor de recentste informatie.
21. juni 2017
Het "Circuskamp" is een activiteit met volop spel en een overnachting. Dit jaar is er geen legertent maar kan iedereen de nacht doorbrengen in zijn/haar eigen tent. Deze gaan we, samen met de ouders, op zaterdagmorgen op zetten...
Dorpsfeest · 17. juni 2017
Het dorpsfeest nadert zijn einde, maar het nagenieten begint. Dat doen we natuurlijk met de foto's!
Dorpsfeest · 14. juni 2017
Bekijk de starttijd van de puzzeltocht. Zo hoef je niet te lang te wachten.
Dorpsfeest · 12. juni 2017
De laatste voorbereidingen voor het dorpsfeest 2017!

Meer weergeven